İSTANBUL / SANCAKTEPE - Yenidoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

SİMMDER Başkanı Salih Kırmızı Çanakkale'de yaşananları anlattı.

Mrt

Fen Bilimleri öğretmeni Sırrı BÜYÜKEMRE ile Sosyal Bilgiler öğretmeni Celal SARIKAYA eşliğinde 8.sınıf öğrencilerimize moral ve motivasyon olması ve LGS tercih sürecinde yardımcı oloması amacıyla Şile'de bulunan liselere gezi düzenlendi.

Mrt

Biyoloji öğretmenimiz Cansu GÜNERİ eşliğinde 9. sınıf öğrencilerinin organeller sergisi.

Mrt

Sancaktepe İlçe Müftülüğü tarafından yapılan şiir okuma yarışmasında birinci olan öğrencimiz Ebrar KORKMAZ'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif İSPENOĞLU ve DİKAB Öğretmeni Esra GÜL ile öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Ramazan programımız ile Ramazan ayını karşıladık. Tüm İslam alemine huzur,bolluk ve bereket getirmesi ümidiyle.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sevim MENGÜBETİ ve 9. sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen sergimizden kareler.

Şbt

Sancaktepe Belediyesi'nin okulumuzda düzenlemiş olduğu "Sıfır Atık" isimli programda öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Şbt

ÇEDES kapsamında öğrencilerimizle Bilim Merkezi'ni gezdik.

Ock

"İşin Ehlinden" projesi kapsamında Yunus USTAHATİPOĞLU okulumuzda avukatlık, savcılık ve hakimlik meslekleri üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle buz pateni etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle Çanakkale Panorama Müzesi'ni gezdik.

Ara

Cami, cemaat kültürü kazanma ve imam hatiplerin camileri ihyası projesi kapsamında 8-B sınıfı öğrenci ve velileriyle Çamlıca Cami'nde öğle namazı kılındı. Cami imamı İshak DANIŞ ile öğrencilerimiz namaz konusu üzerine hasbihal ettiler.

Yazar Kadriye Bayraktar

Ara

Kudüs ve Filistin'in yanındayız.