İSTANBUL / SANCAKTEPE - Yenidoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yenidoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
YENİDOĞAN MAH. UFUK CAD. YENİDOĞAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ YENİDOĞAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NO: 116 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Kendini geliştiren, yenileyen, sorgulayan, değerlendiren, demokrasiye ve insan haklarına saygılı, çağın gereklerini kavramış, bilimde ve sanatta mükemmeli hedefleyen, özgüveni yüksek, hür düşünce anlayışını benimsemiş, yaşadığı toplumun milli ve manevi değerlerine bağlı/saygılı, onurlu bir nesil yetiştiren kurum olmak.
Misyon
Milli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda; YENİDOĞAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: Bütün çalışanların, öğrencilerin, velilerin ve çevrenin görüşlerine saygı duymak ve ilgilenmek, ilimizde Anadolu Liseleri arasında eğitim – öğretim alanında önde gelmek, çağın gereksinimlerine yanıt vermek, başarılı kişileri teşvik etmek, "BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN" bilincini kurumda yaygınlaştırmak, sürekli öğrenmeyi, araştırmayı, yorumlamayı ve düşünmeyi yaşam tarzı haline getiren milli ve manevi değere saygılı, bireyler yetiştirmek, Atatürk İlke ve Devrimlerine, TC Anayasası´na ve Demokrasiye uygun olarak haklarını kullanabilme görevini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak için vardır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Ulaşım
14 19E 19S 19YK 14YK 622 Numaralı otobüsler Hüseyin Tolgacan Sipahi Durağı (Yenidoğan Merkez Cami) 19S1 ve UM62 otobüsler Kadir Topbaş Kültür Merkezi Durağı
Var